Ana avea un fel de mere pădurețe date in copt

Lia a ramas la fel. Nici prea slaba, nici prea grasa. Cu aceiasi obraji bucalati in care ai dori sa iti inghesui pula. Privirea obraznica si dornica de placere. Nu o observam daca nu mi-ar fi facut cu mana. Doua statii cat am mers impreuna cu troleul, n-am avut alt subiect de discutie decat Ana. Singurul nostru subiect comun.

Apartamentul Anei era destul de inghesuit si il impartea cu o unguroaico-sârboaică. Avea camera de langa baie. Era cu doi ani mai mare decat mine, ii placea sa asculte muzica de club si fusese o bagaboanta de prima mana. Penultimul ei prieten avea niste fetite pe Centura, iar ultimul lucrase pentru un video chat.

Habar n-am ce cautam eu la ea in seara aia. Venisera si Lia cu O., prietenul ei. Am baut doua beri si am mancat paste cu sos de smantana facute de Ana. Apoi am ajuns toti patru in pat. Intram in Ana cat puteam de adanc. Oti a ridicat-o pe Lia cu picioarele in sus. Geamurile aburisera. Concertul gemetelor se amplificasera pana la limita normala.

– Castiga cine se termina ultimul!

Am facut pariul cu O. si am impartit lubrifiant pentru a intra in vaginele care ne asteptau cuminti sub noi. Atunci am avut momentul suprem de indiferenta: nu imi păsa de nimic! Nu aveam nicio urma de sentiment pentru Ana. Nu imi păsa ca Lia tragea cu ochiul la noi. Nimic. Pur si simplu intram in Ana si voiam sa nu ma termin.

O. a renuntat, mergand amandoi in bucatarie si lasandu-ne pe noi singuri in camera. Am schimbat pozitia. Degeaba. Ea era prea uscata, eu eram prea obosit. Ne-am pus sa fumam o tigara. Fetelor le placea experienta prin care trecusera. Eu eram nepasator, aceiasi statura de virgin retras.

Se pare ca Ana a cazut pana la urma in aburii dragostei. Ma bucur pentru ea. Are planuri sa se mute impreuna cu el si merge spre ganduri de casatorie. Ii plac in continuare florile, mai ales trandafirii. Si sa primeasca atentie.

Sper ca postul meu sa ii aduca putina faima.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Nu te urăsc că ești o curvă, ci că nu ești curva mea

* Trăim într-o lume a femeilor și nu știm asta. Suntem controlați din toate părțile de reguli, învățături și sentimente......

Close