Caut apartament in care ne putem exprima iubirea pe pereti

Vin studentii. Incepe sa fie din nou o miscare continua in oras. Toata lumea alearga sa prinda un apartament cat mai ieftin si cat mai bine amplasat. Dotat cu de toate, la fel ca damele de lux pe care le vedem la brat cu barbati importanti din strainatate.

Andrada isi cauta apartament de trei zile. A batut tot orasul si i-a gasit pe sotii Todoran, amandoi avand in jur de 60 de ani.

– Aici nu ai ce cauta cu baieti. Nici daca ar fi fost un baiat, n-ar fi avut ce cauta baieti la el. Apartamentul trebuie sa ramana curat.

Imi imaginez cum buzele ei, care s-au plimbat peste destule pule, au rostit un “Va multumesc pentru timpul acordat!”. S-a ridicat de pe scaun, in jeansii negri stramti pe cur, a pus geanta pe brat si a plecat in sonata tocurilor.

– Auzi la ei, nu am voie sa aduc baieti in apartament. Si vecinul de palier este administratorul blocului si urmareste tot ce fac. Imi imaginez deja cum veneam beata acasa, la 5 dimineata, sprijinita de tine. Am fi trantit usa de la intrare si ne-am fi dat la un ras nebun. Mi-ai fi rupt fusta direct din hol si m-ai trage de par ca sa cad in genunchi. Apoi ti-o iau in gura…

– Ok…

– …sa ma arunci pe pat, cu cracii in sus, facand elicoptere. Iar la final, sa te termini pe pereti, ca sa ne lasam si in apartamentul lor amprenta…

– …

–  Da, cred ca ar fi bine sa aleg apartamentul asta.

Cand termin de scris postul ăsta este 21.37. Ultimul autobuz pleaca la 22.20 spre Centru. De abia astept sa vad la dimineata contrastul pe care il creeaza sperma mea pe peretii de culoare albastru marin.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Roscatele isi tund parul pubian in forma de flacara

Am cunoscut-o cand era deja vopsita. Roscata. Stiati ca pe Facebook avem pagina iubitorilor de roscate? Imi plac roscatele, sunt......

Close