Ce le doresc cel mai mult femeilor pe care le iubesc

Ultima oara ne-am vazut in urma cu un an. De atunci am vorbit in treacat. Nimic serios. Si-a construit o relatie si mi-a zis ca este mai fidela ca niciodata. Ciudat. Toata viata a fost dornica de distractii. Asa am cunoscut-o si asa ne-am petrecut o buna bucata de vreme. Distractie. La ea. La mine. In baile facultatilor. Locuri diversificate, pozitii diversificate si dorinte diversificate. Si ce oral mai facea… Si ce ma terminam pe fata ei… Chiar am remarcat ca nu mai are riduri si ma bucur ca am ajutat la aceasta trecere spre un ten minunat. Avon ar trebui sa plateasca pentru asta.

– Ce ai mai facut intre timp?

Eu? Ce dracu’ sa fac? De toate. Mi-am schimbat viata, alimentatia, inca fumez, am o verigheta pe deget si incerc sa imi scriu cartea. Lucrurile se mai schimba. Ruptura dintre noi a fost directa, fara multe complicatii. Futai rapid, “trebuie sa plec”, am luat bagajele si asta a fost tot. Fara lacrimi, doar un “Ne mai vedem.” care s-a concretizat dupa un an. Avea la mine o carte a lui Ruse pe care am pierdut-o, o prinzatoare de par ratacita si amintirile unor partide de sex minunate. Chiar au fost, nu pot nega asta.

– Vreau sa ma iubesti din nou.

– Ai nevoie de iubire sau de iubirea mea?

– De a ta.

S-a uitat ciudat la mine. Minteam eu? Poate, cred, habar n-am. La cat de bulversat sunt cu sentimentele, cel mai probabil spuneam adevarul. Oricum ea nu m-a crezut si nici nu ma va crede vreodata.

– Cand vei fi singur, singur de tot, fara ajutor si fara ca cineva sa iti aline suferinta, cauta-ma.

– Asta nu cred ca se va intampla niciodata.

– Atunci nu cred ca putem discuta despre iubire din partea mea.

A luat paiul intre buze. Sorbea (sugea?) dintr-un Cappucino Ice in pahar inalt. Pe buza de jos i-a ramas un strop alb. Limba a rezolva problema. Si privirea ei la fel. Simteam cum Hank este pregatit de atac. Pasarica ei dolofana, roz si uda ma astepta.

Degeaba. Intre noi totul s-a termina de mult, iar ea nu mai vrea sa riste nimic. Ce e de facut? Sa o fortez? Nu, ii respect alegerea. Mai mult pentru el, ca il cunosc. Daca ar fi fost dupa mine: pana la baie 2 minute, jlitu’ jos 2 secunde, distractie inainte si inapoi 7 minute (suntem pe graba), in genunchi cu gura mare 5 secunde, suge-suge-suge pana in capat 3 minute, “Ah! Daaaaa! Tot! Inghite tot!” 10 secunde. Total: 12 minute si 17 secunde. Simplu, direct si la subiect in gat.

I-am platit consumatia cu conditia sa ne vedem data viitoare ca sa plateasca ea. Nu a fost de acord, dar am zis sa fiu baiat simtit. Si asa i-au curs multe lacrimi din cauza mea. Ce daca nu ne vedem data viitoare? In sufletul meu (ipotetic vorbind, daca as avea unul) ma bucur pentru ea. Este fericita si zambeste larg cand imi povesteste despre el.

Ce le doresti cel mai mult femeilor pe cale le iubesti? Sa fie fericite.

Ea e. Dar nu cu mine.

sad-love

Tagged: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
iubirea-sexul-agonie-extaz
Combinatia dementiala de extaz si agonie

Am auzit ca vinul de coacaze e bun.  Imi e frig si ma simt ,amortita'' de ceva vreme. Sper ca......

Close