Combinatia dementiala de extaz si agonie

Am auzit ca vinul de coacaze e bun.  Imi e frig si ma simt ,amortita” de ceva vreme. Sper ca macar vinul asta sa imi faca sangele sa pulseze iar cu viteza. Ca atunci cand eram aproape de tine… Vinul imi aminteste de tine, intotdeauna… Un dulce-amarui, la fel ca tine.

Mai stii cum imi pulsa sangele in vene, gata sa explodeze din cauza dansului pe care hormonii il faceau de fiecare data cand ne apropiam unul de celalalt? Imi aduc aminte cand m-ai aruncat prima data pe bancheta din spate a masinii tale si am ,,dansat” in poala ta pana am cazut extaziati amandoi. Cat mi-a placut…oh da! Fiecare partida de sex cu tine era dementiala, de retrait pas cu pas la nesfarsit. Era de ajuns ca o retraiam in gandul meu atunci cand ramaneam singura si voiam sa iti simt caldura trupului iar… Cel mai mult imi place faptul ca alaturi de tine am acumulat experienta, cu tine de fiecare data ceva era nou, pana cand am descoperit cele mai divine placeri. In bratele tale ma simteam rasfatata si satisfacuta intotdeauna. Erai bestial, cel mai bun, asa cum iti ziceam de nenumarate ori. Eram si sunt innebunita dupa tine, dupa timpul petrecut in prezenta ta, timp folosit pentru cele mai inaltatoare orgasme, dar nu numai. Cu tine am imbinat iubirea si sexul, cea mai puternica si pasionala combinatie, o combinatie care mie mi-a dat dependenta.

Da, un puternic dulce-amarui, la fel ca tine dragul meu. Imi erai intregul univers, dar in acelasi timp drumul meu spre infern. Un rau de care am ajuns sa fiu dependenta, am ajuns sa nu pot renunta la tine, desi sunt constienta de raul pe care mi-l faci. Fiecare por al trupului meu arde de dorinta si acum dupa atingerile tale, iar atunci cand nu esti aici, tanjesc ca un copil dupa imbratisarea mamei. Am incercat de mult prea multe ori sa urc intr-o alta trasura a vietii, fara tine, si sa pornesc pe un alt drum, dar niciodata nu am reusit. De fiecare data cand nu esti al meu, sevrajul care ma macina ma face sa te aduc inapoi. Recunosc acum, ca am regretat de nenumarate ori faptul ca te-am intalnit, pentru ca tu ai fost singurul care m-a facut vulnerabila si slaba, in fata ta nu puteam tine garda sus, si oricat am incercat, nu am reusit sa construiesc un zid intre noi. In acelasi timp, nenumarate momente de bucurie cereasca am avut, clipe pline de magie, care nu as fi vrut sa se termine vreodata. Iar toate acestea, combinate in tine, mi-au creat o dependenta de care nu am putut scapa… O combinatie dementiala intre bine si rau, intre iubire si ura, extaz si agonie. Dar totusi, tu ai fost unicul caruia m-am supus cu incredere, te-am lasat sa domini peste mine pentru ca stiam ca in bratele tale doar tu imi mai poti face rau. Dependenta asta ma omoara, si te omoara si pe tine in acelasi timp, dar tot nu vreau sa se termine. Imi place. Imi place al naibii de mult, sa fiu a ta, sa imi devorezi trupul de cinci ori intr-o zi, asa cum o faceam.

iubirea-sexul-agonie-extaz

Urasc faptul ca te iubesc, caci pana la urma te iubesc, in modul meu ciudat, dar o fac, stii bine. Si daca asta e dependenta, recunosc ca vreau sa o detin incontinuare, pentru ca asa am invatat sa traiesc, cu rau dar si bine.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
jurnal erotic
Deschide-ti picioarele: vreau sa scriu

A trecut o ora de cand am pus punct la ultima fraza. Habar n-am ce dracu' se intampla ca nu......

Close