De ce barbatii sunt niste preistorici?

In primul rand, vreau sa va prezint coaiele mele: coiul stang si coiul drept. Sunt perfect functionale si normale, nu de otel, dar sunt putin-putin mai mari decat ale pampalailor de rand. Aceasta introducere a fost facuta pentru a adeveri ca acest articol este scris de catre un tip, pentru femei, despre noi tipii – in general.

Cine domina o relatie?

Luand in considerare prima parte, putem spune inca de la inceput ca autorul vrea sa se impuna in fata altor cititori (in special de sex masculin), in stil preistoric. Pentru noi duzii (de la dudes), orice actiune din viata noastra reprezinta o competitie (vezi cazul de fata). E singurul mod in care noi progresam in orice domeniu – trebuie sa fim mai buni / rapizi / destepti decat x, decat y, sau z.

Concursul de besini ar fi cel mai eficient mod de a stabili cine domina si cine este dominat. Problema e ca nu orice decor, sau situatie, faciliteaza acest act de sabatism, dar avem si planul B: terminatiile membrelor inchistate intr-o puternica arma, fiind folosita in cel mai inteligent si eficient fel posibil in cazul intoxicarilor cu C2H6O. Sau mai pe scurt: fist-fighting.

Barbatii domina. Aceasta este prima si cea mai importanta lege a omenirii: barbatii intotdeauna domina. In cazul unei lupte intre doi masculi, unul dintre ei il domina pe celalalt, iar ultimul isi va domina… sentimentele. Intr-o relatie, e clar ca barbatul isi domina femeia… sau sentimentele.

Singurul lucru nepamantesc care poate reusi sa-l rapuna pe masculul nostru, fapt care il catalogheaza preistoric, este gelozia. Gelozia este kryptonita si calcaiul lui Ahile, fumul care ne intuneca mintile. Din gelozie niciodata nu se vor naste lucruri bune, rodnice. Gelozia e prosteasca, dar niciodata nu apare fara motiv. Barbatii n-o sa dea niciodata doi bani pe ceasul sau masina vecinului, in fond e munca lui, sa fie sanatos. Dar si daca te uiti mai cumva la femeia lui, nu te mira sa-ti cada ceva in cap.

Ca revers, un punct castigat ar fi la categoria pat. Aici e locul unde aceasta barbatie preistorica trebuie exercitata. Femeia trebuie si iubeste sa fie dominata. Incep sa cred ca femeile pretuiesc asta, doar pentru simplul fapt ca n-au o imaginatie foarte bogata in ceea ce priveste sexul. In timp ce e conectata, femeia devine mono-tasking, singura celula desteapta din ea ramanand spermatozoidul. In rest… adanc, mai adanc, mai adu una!

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Pielea ei fină

Singura femeie din viața mea. Singura pe care am iubit-o. De bărbați v-am povestit până acum, de doi mai exact.......

Close