Diferente intre femeile de consum

Eram doua cupluri si doream sa intelegem in ce categorie se incadreaza o fata din punct de vedere negativ. Si anume: târfă, curvă, prostituată. Barbatii – si femeile cateodata – mai mereu acuza folosind unele dintre cele trei cuvinte, aducand reproşuri mai ales la ruperea unei relatii. Nu e chiar o generalitate, insa marea majoritate dintre noi asta facem. Eu am adus unele explicatiile, sunt un dictionar mobil.

Prostituata – femeie care intretine un act sexual contra unui tarif. Le gasim peste tot, fiind una dintre cele mai vechi meserii. Simplu si fara multe de comentat la aceasta categorie. Ai mers la ea, ai negociat, ai primit, ai platit, ai plecat.

Curva – acea “femeie intretinuta”, prototipul “ideal” care ni se promoveaza la TV in Romania. Aceasta categorie in principal pretinde mai intai anumite atentii pentru a intretine un act sexual, spre exemplu: geanta, bijuterii, apartament, masina la scara etc. Este un “accesoriu” pentru orice cocalar si poate sa aiba mai multi sponsori concomitent.

Târfa – in aceasta categorie poate ajunge orice femeie, mai ales in adolescenta/tinerete. Este femeia normala, libera sau intr-o relatie, care intretine un act sexual pentru propria placere. Implica si putine sentimente, dar fara “obligatii”. Pentru un incepator este categoria perfecta, fiind in cautare de experienta si aventura.

Dupa un mic studiu, concluzia e simpla: târfa ramane femeia cea mai “apreciata”, curva isi va pastra locul de “femeie de succes” pentru muschiul umflat la sala, iar prostituata va munci in continuare cinstit.

Tu pe care o alegi?

sursa foto

Tagged: , , , ,

Comments: 2

  1. Costel August 21, 2013 at 6:41 am Reply

    corecție: la prostituată de fapt e: ai mers la ea, ai negociat, ai plătit, ai primit…

    • Gratian August 21, 2013 at 8:12 am Reply

      Partea cu negocierea este cea mai importanta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Orgasmul sopranei de coloratura

Calatorise cu degetele ei lungi pe gatul meu. Imi atingea suav umerii. N-am inteles niciodata de ce ii place atat......

Close