Domnul perfect (2)

Niciodată nu era o rutină întâlnirea cu Domnul perfect, M.

M-am aşezat liniştită pe canapea şi îmi aşteptam cafeaua. Nu puteam să îmi dezlipesc ochii de pe el. Tot corpul meu urla şi mă îndemna să ma duc lângă el, să îl muşc, să îl rup în bucăţi!

– Ma Chérie, cafeaua îţi este servită, e fierbinte, ai grijă la limbă.

– Din moment ce nu îmi pot răsfăţa înca papilele cu ea, poate ţi-ar place să ma laşi să le răsfăţ altfel…

Şi ce răsfăţ a urmat… Nu ma puteam abţine să nu îmi pun buzele şi limba pe pula lui. Era singurul lucru la care mă puteam gândi în timp ce speram să primesc un orgasm de la nefericitul ce a avut onoarea să împartă patul cu mine aseară.

– Vrei să mergem în dormitor?

– De ce, M? Ia loc pe masuţă, lângă desert. Acum tu eşti felul principal pentru mine.

Îmi aduc aminte de parcă ar fi fost aseară cu câtă poftă i-am luat pula în ambele mâini şi am început să o măsor cu sărutări, să o ling, să o sug. Eram în elementul meu. Fericirea i se citea pe chip.

– Acum am să îţi arat din nou de ce mă vrei lângă tine!

– …

Da, exact, am luat în gură toţi centimetrii lui. Adora asta, şi o ştiam după modul în care îşi încorda bucile în mâinile mele. Încă 3-4 mişcări de genul, combinate cu linsul coaielor şi deja urla de fericire…

Nu m-am oprit. Voiam mai mult! Voiam să îmi desprindă gura de pe pula lui când nu mai putea suporta plăcerea. Sublim moment.

Acum pot să înghit. Pot să îmi savurez cafeaua şi să îl admir în voie până îşi reface puterile. Ziua nu avea să se încheie cu atât.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Domnul perfect

Stătea în pat tolanită, alarma de la telefon suna frenetic pentru a patra oară. S-a intors pe cealaltă parte, şi-a......

Close