Drumul spre Rai e pavat cu intentii sexuale

Simt un gol de cateva zile. Corpul mi-e usor uneori, alta data de abia ma târăsc. Sa fie de vina vremea de afara? Urasc iarna, mereu ma duce cu gandul la bunatatea prefacuta din timpul Craciunului. Sunt in aceeasi camera cu alte trei tipe care se bucura ca ninge. Eu privesc la fulgii mici care cad fara intrerupere si am doar o expresie de scarba si dezgust.

Mainile mi-au inghetat de dimineata. Manusile nu au fost de niciun folos. In autobuz era un frig cumplit, atat de rece incat si soferul avea geaca pe el. Zgribuliti, ne-am ingramadit unul langa altul. Langa mine erau doua tipe blonde. Din Centru au mai urcat trei, una roscata si doua satene. Nu aveam chef sa le vanez din priviri. Fie vorba intre noi, asta e un fel de erezie, tinand cont ca doar literatura si frumusetea feminina mai merita apreciate.

M-am uitat la ceasul de la telefon. Aveam notificari: doua e-mail-uri de la un client, un mesaj de la Nela cu Buna dimineata! si un apel ratat. Le-am ignorat pe toate. Pur si simplu nu aveam chef de nimic, nici macar sa admir zambetul tipei roscate. Sau sa ma gandesc la o pozitie sexuala care sa-i gâdile interiorul. Nimic. Ma simteam batran si fara vlaga. Chiar speram ca la 50 de ani sa am pe jumatate din viata sexuala a lui Bukowski. Daca nu, o sa imi adun toate puterile pentru un ultim festin sexual si apoi sunt pregatit sa beau un coniac cu Henry Miller. In Rai.

drumul spre rai

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Sonata Pathetique

Mi-am adus aminte de toate momentele cu el cand am vazut orasul impanzit de afise. Nu mai vorbisem deloc de......

Close