Femeile nu stau linistite pe oua

– Toate si-au gasit acum prieten. Iubirea vietii lor. Incep  sa creada in Pula Suprema.

Il privesc ciudat. Aproape ca ma inec cu fumul de tigara. Imi scot repede agenda si notez cateva idei frugare despre “Pula Suprema” in timp ce el soarbe din cafea.

– Serios, nu stiu ce se intampla. Toamna asta si-au luat-o direct in creier, in loc sa si-o ia in pizda. Se cred femei de casa. Incep sa se gandeasca la relatii de durata si casatorie.

Isi aprinde o tigara si se uita dupa chelnerita care isi misca suncile in colanți.

– O mai stii pe Ana? Noa, ea e una dintre ele. Dar saraca fata merita dupa experienta cu curvaru’ ala. Se iubeau ei in felul lor, insa suferea. Ea suferea. El suferea mai diferit, in special cand nu avea mancare.

– Ana din capat de la Marasti?

– Da, aia. Sau Amelie. Acum s-a dat si e pe brazda. Sunt curios cum dracu’ a ales sa se faca femeie de casa, pe cand ea tindea spre femeie de cariera! Femeile… Astea nici nu stiu ce vor. D-aia merg cate doua-trei la baie: sa examineze impreuna scurgerile de sange si sa decida daca isi pun OB sau absorbant.

O notez si pe asta in agenda.

– Sau Miruna, aia de care am scris saptamana trecuta la tine pe blog. Ba, si aia chiar era o fata ambitioasa in ale futaiurilor. Na! Acum e intr-o relatie serioasa, zice ea, cu ăla ce-si futea vecina de palier. Si nu uita: ea stia asta.

– Da, mi-ai zis atunci mai multe.

– Dracu’ stie ce se intampla… Zici ca sunt gaini. Numa’ ca astea nu stau linistite pe oua! Sar in pula ca scobitoarea in pahar. Dar acum vor stabilitate, sa aiba doar pula lor.

Tagged: , , ,

1 comment

  1. George October 9, 2013 at 4:27 pm Reply

    Cum de nu stiam de tine pana acuma ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Fii proasta

M-am hotărât să fug după proaste. Acel gen de fete care se vopsesc brunete pentru că prietena ta e la......

Close