Daca femeile ar fi toate la fel, n-am avea pe cine prosti

Nu am chef sa scriu. Pur si simplu nu ma atrage foaia. Desi, cat timp mi-am tuns barba, cred ca am scris in minte trei articole. Unul despre pasarica din Senator care s-a oferit sa fie curva mea pentru 80 de lei. Al doilea despre cum incep dom’soarele sa se imbrace provocator, cu fuste scurte, iar apoi ne acuza ca vrem doar sa le futem. Al treilea nu l-am terminat de scris. Era ceva despre Tina. M-a inspirat foarte mult melodia lui Zavaidoc, cea cu “Aseara fusei la una/ Unde ma duc intotdeauna”.

Zici ca e o teroare sa umplu o pagina de Word cu povesti. Groaznic. Ma face sa transpir. O, voi, atotputernicilor Miller si Bukowski, nu ma lasati in pacatul lenei scriitoricesti.

Am luat o gura din paharul cu coniac. Mi-am aprins o tigara. Parca prind curaj, incepe sa fie mai bine.

Sa va zic ce mi s-a intamplat de doua saptamani: mananc dulce. Eu, care nu voiam sa aud de prajituri, bomboane, acadele sau alte chestii cu zaharuri, mananc dulce. Nu stiu ce s-a intamplat. Un coleg a tras o concluzie:

– Cica, daca mananci multe dulciuri, ai nevoie de dragoste.

– Ce dragoste ba, esti prost? Adica eu nu sunt iubit?

– Poate esti, ca deh! tu esti marele Pula-Sculata. A inceput sa rada.

– Taci ba dracu’ si da-mi sticla aia.

Avea un vin de casa facut la Baia Mare. Tragea spre o bautura spirtoasa si putin amara.

– Adica, reiau eu discutia, tu zici ca nu sunt iubit?

– Ti-am zis ma, poate esti, dar nu asa cum sa simti tu.

– La asta cu simtitu’ am avut mereu probleme…

– Nu toti simtitm la fel. Ia o gura din sticla cu vin si incepe sa isi ruleze o tigara. Vezi tu, noroc ca suntem diferiti, mai ales ca femeile sunt diferite. Daca ar fi fost toate la fel, atunci n-am avea pe cine prosti.

Mutra lui iti inspira incredere, de cele mai multe ori. Studiaza ceva in domeniul politic. Va ajunge politician si il voi vota. Asta pentru ca m-a luminat mereu si a stiut cum sa imi prezinte lucrurile.

bitch at bar

Despre toate astea mi-am adus aminte si cand eram in Senator. Pasarica ce imi propunea o partida in baie, Dana parca o chema, a binevoit sa asculte relatarea dialogului de mai sus. S-a amuzat pe seama mea si a ras cu pofta la final. Stiu ca a facut asta doar ca sa o platesc. Era o curva. I-am platit 100 de vin rosu dulce si am mai vorbit prostii. Pestele ei era plecat din tara si nu stia cine o supraveghea. Se plangea ca nu putea sa plece la parinti in Hunedoara si trebuia sa fie prezenta la munca.

– Si de unde stii ca nu te supraveghez eu?

– Tu? S-a pornit intr-un ras isteric. Tu esti doar un copil care vrea sa para barbat.

– Asta nu te-a impiedicat sa vii la mine si sa mi-o iei in gura pentru 80 de lei.

– Ti-o iau in gura pentru 50 de lei…

– Scuze greseala…

– Tu esti doar un copil care vrea sa para adult. A tinut sa puncteze mai bine.

– Nu sunt destul de inalt?

– Nu asa, ma refer la ani. Daca n-ai avea barba aia, l-as fi intrebat pe Vicu ce cauta un minor in local.

– Sa-mi sugi pula!

– 50 de lei!

Radem amandoi. Pana la urma era simpatica. O curva simpatica. N-am platit-o. A plecat sa isi incerce norocul cu doi tipi pe la 30-40 de ani care intrasera in local. Unu’ vorbea aprins la telefon despre PNL. Celalalt era umflat, curgea slanina de pe el. Pariez ca mirosea ca dracu’ a transpiratie. La un aparat din colt, un batran la costum juca Poker. Debusolare peste tot. Ei zic ca e cazino de lux, eu il consider bar cu mocheta. Imi place sa merg acolo atunci cand sunt trist. Asa sunt in ultimul timp mai mereu.

Afara incepea sa ploua. Mi-am aranajat camasa si am luat-o la pas. Porneam in cautarea celei mai mari iluzii: Fericirea.

Tagged: ,

Comments: 2

  1. Antoaneta April 14, 2014 at 12:39 pm Reply

    ohh … my dear! If they don’t say it, that doesn’t mean that they don’t see you as a child, I mean they – the women, not little girls.

    • Anghel May 8, 2014 at 8:48 pm Reply

      Un copil gingas si plapand, asa cum sunt eu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Adevarul se plateste intr-o relatie

- De ce m-ai mintit? - Eu?! Nu te-am mintit cu nimic... - Nu, nu m-ai mintit cu nimic, doar......

Close