Gagici cu țâțe mari, sau cu țâțe mici

Mai stiti vesnica dezbatere cu Cine barfeste mai mult? Sustin in continuare sus si tare ca femeile o fac. Ele vorbesc unele de altele si se arata cu degetul. Barbatii vorbesc si ei, dar nu vorbesc despre alti barbati. Noua ne place sa vorbim despre femei. Despre aceste fiinte minunate. Deosebite!

Nu stiu de unde s-a nascut grupul de pe Facebook Gagici cu țâțe mari, sau cu țâțe mici. Cred insa ca Dl. S s-a saturat sa futa aceleasi pizde cand vine in Romania. Asa ca a dorit recomandari din partea prietenilor. Pentru ca pizda nu este un scop, ci mijloc de a sustine adevaratele prietenii!Fie vorba intre noi, inca nu stiu cati șogori am cu adevarat.

business sexy

Ultima postare este a mea. Le spuneam ce minunat playlist cu pizde, pardon!, cu muzica are SaBo-FX pe Youtube. Mai jos Dl. S a pus o poza cu patru crețe futăcioase pe care le-a cunoscut de curand. Mai o poza cu tanara Georgiana I. la plaja cu sanii mascati de o palarie, o Bibbi Bia care exprima “O sug gratis!”, cateva poze cu Teodora J. a.k.a. Pamela de Galati si Andrada Da care isi umfla sanii cand sta in pat.

Pe scurt: Facebook-ul e plin de dom’soare care isi fac poze interesante in diferite pozitii si contexte.

Iar noi le sustinem.

Tagged: , , ,

1 comment

  1. Florin September 8, 2013 at 10:05 am Reply

    <3 ma simt mandru ca fac parte din acel grup :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Profetul Garii de Nord

- Boss, hei boss! Da-mi si mie o tigara. Era unul dintre cei mai slabi oameni pe care i-am vazut......

Close