Imbatati de dragoste si vodka

Barbatii treceau pe langa ea si o admirau. Bluza nu ii acoperea nici jumatate din ţâţe. Dar nu era doar decolteul care te facea sa o doresti. Mai erau si ochii, buzele, sprancenele, corpul, picioarele, curul bombat. Tot ce voiai sa gasesti la o femeie. Statea picior peste picior, cu tigara fumegand usor intre degete si sorbind rar din paharul cu vodka.

– Faina tipa, a ? Crezi ca e rasă de tot ?

Tipul de langa mine avea parul dat pe spate, tipic pentru „gangsterii moderni”, dornici sa prinda si ei o bucatica pentru a se lauda prietenilor ziua urmatoare. Imi intinde o tigara si imi face cu ochiul.

– Am vazut ca v-ati salutat cand ai intrat. O cunosti?

– Da, e o prietena.

– Prietena? Fii serios! Imi face din nou cu ochiul. Geme de trezeste vecinii, asa-i?

Rad la gluma lui. N-ai cum sa fii prieten cu ea si sa nu iti doresti macar o data sa o vezi cum geme de placere in timp ce tu te termini in ea.

– E o prietena mai speciala, ii zic in timp ce imi aprind tigara.

Telefonul imi vibreaza.

„Ne vedem afara. 5 minute.”

Imi golesc paharul si ii multumesc din nou tipului gangster pentru tigara. Aerul rece al noptii imi patrunde pana la piele. O tipa trece pe langa mine lasand in urma ei un miros dulceag de caramel. Usa clubului se deschide si ea paseste cu acelasi stil increzator, miscandu-si coapsele ferme.

– Te-ai hotarat sa ne onorezi cu prezenta ta?

Ma saruta pe obraz si ochii ni se intalnesc. Intre noi inca mai exista fiorul dragostei care iti strabate corpul asemenea unor serpi reci. Totul era acolo, de parca timpul s-ar fi oprit in loc. Pasiunea si dorinta nu s-au evaporat, iar noi am continuat sa fim doi prieteni speciali, care se tin de mana in timp ce merg spre taxi.

picior peste picior

Tagged: , , ,

Comments: 2

  1. Alex`andra January 23, 2014 at 8:44 pm Reply

    we all have that special friend 😛

    • Gratian January 26, 2014 at 10:59 pm Reply

      Prietenul la nevoie se cunoaste :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Lista (continua?!)

De fiecare data când încerc sa îmi amintesc numele lor, tot ce reușesc sa deslușesc sunt numere. Păcat ca niciunul......

Close