Indulcitorul tau de cafea imi face dimineata mai buna

* continuarea primei parti: Luminita, lampa mica

– Trezeste-te!

I-am pus mana pe umar. La cat de adanc doarme, probabil voi avea nevoie de o portavoce ca sa o trezesc. Din strada se auzea o masina clanxonand. Deja intarzaiasem la munca.

– Haide Nela, trezeste-te!

Deschide ochii si trece din starea de visare. Ma grabeam, asa ca am aprins becul. S-a speriat si a inceput sa ma injure. I-am prins ceafa si i-am intors fata spre mine.

– Merg sa ma spal, sa fii treaza cand vin de la baie. Chiar trebuie sa plec!

– Hmm…

Si-a apropiat buzele de bine si m-a sarutat. A clipit de cateva ori si a adormit la loc. Nu mai aveam ce face. Boxerii i-am gasit dupa pat, alaturi de sutienul ei rupt. M-am imbracat in graba. Usa de la camera scartaia ingrozitor. Tipa care venise sa isi puna un pahar cu lapte acum invata. Era 8.20 dimineata. Cealalta colega dormea cu castile de la telefon in urechi.

– Nu ai somn?

– Am examen de la 11.

A abordat acelasi zambet cu substrat. Pentru un moment si-a scapat privirea spre pantalonii mei, apoi a revenit la hartiile ei. M-am spalat pe dinti cu periuta Nelei. Aveam impresia ca ma aflu intr-un magazin de cosmetice, nu intr-o baie. Peste tot erau diferite tuburi cu creme, pudre, lotiuni si geluri de dus. Un fel de tărâm sacru al femeilor, unde barbatul este impostor. N-am stiut care este prosopul ei asa ca m-am sters pe fata cu unul albastru. Tipa cu laptele nu mi-a mai dat nici un zambet. Doar citea si ignora prezenta mea.

– Buna dimineata!

Nela se transformase. Am tras-o spre mine si i-am oferit o imbratisare, strangandu-i sanul drept. Facuse o cafea buna la care a adaugat indulcitor din State. Daca tot intarzaiam la munca, macar sa merite.

– Hei! Sa nu uiti sa imi scrii ceva pe carte!

Ii facusem cadou in urma cu cateva luni „Femei” de Bukowski. Nu stiam ce sa-i scriu. I-am privit zambetul si ochii negri de latina. Eu stateam pe scaun, ea era intinsa pe canapea.

For Nela, my special friend.

No relationship. Just emotions and sex.

With love, your mad special friend, Anghel

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
i love you black white
Te iubesc in stilul meu

Se machia discret, insa avea efect. Folosea putin negru, combinat cu maro si isi aplica putin fard pe obraji. In......

Close