Inocenta care ti-o ia in gura

Se lingeau de parca toti Ultrasii scandau “Baga-i limba! Ale-Ale-Ale, Baga-i limba!”. Tipu’ avea un tricou cu Steaua. Ea era imbracata cu niste pantaloni scurti tip blugi, avand materialul franjurat si un tricou decoltat pentru a-i arata țâțele mari. Nu erau siliconate. Ferme si bine conturate. Avea niste sfarcuri mari si maro. Sigurat. Toate femeile care au buzele mari au sfarcuri mari si maro.

Apoi m-a privit. Femeile cică simt ele cand un barbat le vrea. Acum ca te-a privit, o vrei si tu mai mult. Pacat ca are ochii albastri. Imi e mila de astea. Sunt atat de inocente cand ti-o iau in gura. Mi-e mila de ea. Mi se rupe sufletul. Sau cand intru in ea si vad cum geme. Nu, asta nu. Simt ca i-as rupe bucati din corp si ii fac rau.

Ei continua sa se linga. I-a pus trecator mana pe prohab si el a zambit. Minut de pauza. Intre timp a venit metroul. I-am urmarit pana au iesit din raza mea vizuala. Apoi m-am gandit la Ochi Albastri. Da. Nimic n-ar fi mai bun acum decat sa intru in ea. Dupa orgasmul fiecaruia sa stam la o tigara in pat. Apoi sa ii fac un oral. Si ea unul mie. Si sa adorm cu mana pe sanul ei stang. Dimineata sa ii miros transpiratia.

Sex. Dus. Tigara. Cafea. Sex.

sursa foto

Tagged: , , ,

Comments: 2

  1. Sharky August 21, 2013 at 9:49 am Reply

    și… vreo relație între vreo parte a corpului și labiile mari/mici, ceva? e vreun secret?

    • Gratian September 8, 2013 at 9:53 am Reply

      No, esti invitatul meu sa ne impartasesti din experienta ta :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Toate sunt curve. Au suflet de curva.

Tirbusonul cumparat de la Kaufland Marasti s-a rupt in incercarea mea grabita de a deschide sticla de vin. Voiam sa......

Close