Luminita, lampa mica

Aseara am fost la Nela. Toata ziua mi-a batut apropouri despre o intrevedere care urma sa se sfarseasca intr-o noapte plina de suspine. Eram obosit, dar am acceptat. Ma saturasem sa citesc si de invatat nici nu voiam sa aud. Sergiu cu Mihai au plecat la bere. Sigurat vor poposi si ei intr-un pat cald pana dimineata. Am fumat o tigara, m-am bagat la un dus si apoi am plecat.

– Iar te-ai parfumat?

Avea parul cret si emana un miros dulceag. Imi place sa ii spun ca parul ii miroase a sperma mea, dar se supara. De cele mai multe ori, femeile cand fac dus, se si rad inghinal. Sper ca n-a facut-o acum. Nu m-a fusesem de o saptamana pe la ea si atunci il avea abia crescut. Imi place parul ăla. E atât de sexy.

Am intrat in casa dupa ce am fumat o tigara. Canapeaua din bucatarie simtise de multe ori dragostea noastra, in timp ce lampa de birou ne veghea. Urasc piesa aia cu “stinge lumina”. Voua chiar va place sa faceti sex pe intuneric? E atat de minunat sa ii vezi sclipirea din ochi cand intri in ea; sa-i sorbi fiecare mimică a fetei; sa isi inchida ochii si sa-ti corelezi orgasmul cu al ei. Sexul cu lampa aprinsa e demential.  Am cazut lați pe canapea. Ea in dreapta mea, epuizata, cu capul pe umarul meu.

– Esti un animal.

Cred si eu, dupa o cafea la ora 8, un ceai verde la ora 9 si un energizant la 10.  Nu dormisem de doua zile. Am aruncat prezervativul langa pat si m-am intins din nou. I-am privit pieptul. Respira rapid si greu. Pe umar avea amprentele dintilor mei. Cazusem intr-un somn greu. M-am trezit de dimineata cand imi sunase alarma. In bucatarie era una din colegele ei de camera, isi punea un pahar cu lapte. A afisat unul dintre cele mai frumoase zambete pe care le-am vazut, mi-a facut cu ochiul si a iesit. Nu eram acoperit cu patura si aveam o superba erectie.

continuarea -> Indulcitorul tau de cafea imi face dimineata mai buna

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Drumul spre Rai e pavat cu intentii sexuale

Simt un gol de cateva zile. Corpul mi-e usor uneori, alta data de abia ma târăsc. Sa fie de vina......

Close