Sunt un misogin și mă tratez. Dar nu cu pastile, ci cu un gust dulceag de pizdă.

Las vaga impresie că nu-mi pasă. Îmi zici că sânt superficial. Dacă te întrebi de ce, îți zic acum: pentru că am ales să fiu așa; la fel cum am ales să scriu “sânt”. E zgârietor la ochi.

Nu urăsc femeile, nici alea proaste, nici cele nebune. Urăsc femei și cred că ești de-acord. Dacă vrei să mă-nțelegi de ce, te rog să nu încerci, că te urăsc deja. E ca un … sentiment inițial, variabil.

Știu cum gândești, poate că aia ar fi scuza. Vă pisiciți și vă spun “pisi”; iubibile pe dracu!

Un bărbat nu poate fi fidel tuturor iubitelor lui – chiar dacă nu se cunosc între ele. Aici nu explicăm de ce, spunem doar fapte. Tu îl iubești, dar nu vrei așa; ea vrea așa, dar nu-l iubește – el vrea de toate. Mi se pare și normal, la fel sunteți și voi.

Se crede că femeia înșală doar din vina lui, pentru că n-o mai prostește (dorește, pardon). Bărbații sunt niște porci, care agață din sport; se crede. Am întalnit și vice-versa, deci se crede prost.

Să revenim. Pe scurt: m-am contrazis; ți-am explicat de ce. Acum, dacă mai crezi că te urăsc, să știi că mă tratez. Dar nu cu pastile…

Postat de: pifpaf

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Femeile nu stau linistite pe oua

- Toate si-au gasit acum prieten. Iubirea vietii lor. Incep  sa creada in Pula Suprema. Il privesc ciudat. Aproape ca......

Close