Niciodata nu este momentul potrivit…

22L-am privit timida cum se apropie de mine. Era alt om. O alta personalitate in acelasi trup pe care il doream, pe care il visam sa fie alaturi de mine. A aparut dintr-o data langa mine si a intrat in subconstientul meu. Ii priveam ochii si buzele cand imi vorbea, il analizam dincolo de ce e constient si imi doream sa fie al meu. In sfarsit s-a intamplat, buzele noastre s-au unit profund dar rapid. Circumstantele au fost improprii pentru a-mi da frau liber pasiunii. Am stat de vorba, insa tot ce imi amintesc acum e ca ii vorbeam cu cea mai mare stangacie, dar ii sorbeam gesturile ca o felina care-si adulmeca prada…

Am asteptat dupa tine timp de doi ani, omule, si acum ai ales sa imi dedici din tine! Era prea mult pentru mine, de atata timp il priveam din umbra si imi doream sa fie al meu, sa ii cedez toate sentimentele care le-am adunat pentru el. Visam sa ii daruiesc cele mai puternice trairi din mine, iar orgasmul meu sa i se dedice incontrolabil. Cand m-a atins, am simtit ca cerul se uneste cu pamantul, fiecare particica din trupul meu lua foc sub vraja lui. Voiam sa nu se termine, sa se repete, zi si noapte! Dar s-a sfarsit rapid, pentru ca circumstantele nu ajutau prea mult. Am savurat fiecare moment langa mana lui, fiecare privire si fiecare gest. Toata noaptea i-am simtit parfumul pielii pe trupul meu si era atat de bine… Tind sa cred ca a aparut asa cum voiam la momentul potrivit, dar ma sperie faptul ca momentul potrivit poate nici nu exista, dupa cum imi spusese el, cand voiam sa trag sfori pentru a nu fi nevoita sa ii raspund la unele intrebari.

Niciodata nu va fi momentul potrivit zici? De aceea sunt eu altfel, ca sa il fac sa existe!

Ma sperie si acum intrebarile care imi dau tarcoale, dar am schimbat o rotita la jocul din mintea mea. De cand mi-a fost alaturi am dat foc gandurilor, am dat foc la rautate. In niciun caz nu sunt acum o sfanta, si nici nu voi fi vreodata, vreau doar sa scot bunatatea din mine la iveala. Si asta ii datorez indirect lui, omului bun. Da, asa imi place sa ii spun, atunci cand il mentionez in gandul meu, ,,omul meu bun” . Realizez de ceva timp ca as putea avea multe variante, care sa ma scape din noroiul care ma inconjoara, dar nu! Vreau mai mult de atat, il vreau pe acela care merita toata pasiunea, toata daruirea, pe el! De mult nu m-am mai daruit trup si suflet, in acelasi timp… Ajung sa ma intreb daca va merita sa aleg cu sufletul? De atunci caut sa il mai intalnesc. Sa il gasesc asa cum vreau. Undeva, inauntrul meu stiu tot ce trebuie, dar ratiunea nu imi da pace. Nu vreau sa stric magia dintre noi, magia care face totul atat de deosebit. Acest deosebit inexplicabil dupa cum stie si el ca e. Sunt insetata de tine. Vreau doar sa te adulmec, dragul meu, iar mai apoi sa devorez inima si trupul tau!

Tagged: , ,

1 comment

  1. Rly Want ? April 25, 2014 at 9:49 pm Reply

    Momentele perfecte nu au nevoie de un motiv , ele se intampla pentru ca asa trebuie.
    Ah , ce moment induiesator a fost , ce dragoste si pasiune minunata.
    Dar la ce sa te astepti cand totul a fost asa perfect ? La ura si dispret si nu la fericire si bucurie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
kiss in bed
Zeul meu

Mă întâlnisem cu el în urmă cu o săptămână. Bunul meu prieten, Marian. Oh, da, un adevărat prieten. Pe lângă......

Close