Nu am facut sex niciodata, doar ne-am iubit

In ultimele 7 luni ne-am despartit de 4 ori, am avut de 3 ori mai multe discutii despre ruperea legaturii noastre si o multime de momente in care voia sa imi infiga un cutit in gat. Adevarul? Nu a fost o relatie. V-am mai povestit despre asta, am fost doar prieteni speciali. In adevaratul sens. Mereu am cautat sa ma bucur de timpul petrecut alaturi de ea. Putin sau mult, conta sa
fie doar al nostru.

Apoi a zis ca vrea sa o terminam, definitiv.

Statea impunatoare in fata mea si ma privea. Cu ura, scarba, fara regrete, dornica sa ma omoare. Ceva de genul sa va imaginati.

– Bine, o rupem de la dimineata. Acum hai in pat.

Am cazut de acord doar asupra unui lucru: orgoliile noastre sunt prea mari ca sa fie impreuna in aceeasi relatie. Ea voia sa conduca. Eu voiam sa manipulez. Ea voia sa vin acum la ea. Eu beam in club si agatam pe alta. Cele mai bune legaturi sunt cele fara angajamente. Partea proasta (zice ea) era cu sentimentele. Da, au fost si din partea mea. Surprinzator, nu?

Cred ca m-a atras grija materna pe care o exprima. Si zambetul. Bunatatea. Tate faine. Curu’ mare. Bine, e o fata faina si ma vedeam alaturi de ea in viitor, dar nu acum. Pentru ca o iubeam in stilul meu. Disperat, pe fuga, ascuns, Bukowskian, alcoolico-sentimental. Greu de inteles, nu ma indoiesc de asta. Daca nici eu nu ma inteleg pe mine, cum dracu’ sa ma inteleaga ea?

– Tu ce vrei de fapt?

sex-iubire

Draga, ce vrei sa iti raspund? Adevarul nu il stiu nici eu. Poftim, asta vreau: sa stiu ce vreau. S-a ajuns prea departe? Nu, nu cred. Amandoi am vrut sa ajungem aici si tu nu te-ai oprit, nici nu mi-ai infipt un cutit in gat (inca). Amandoi am profitat unul de altul: sentimental, sexual, plangand dupa Unirea cu Cola si vorbind despre probleme de familie. Fii serioasa, cum poti sa lasi toate astea in spate?

Ma uit la tine acum, cand scriu aceste randuri, cum dormi langa mine. Dezbracata, dupa ce ne-am iubit. Vezi? Spun lumii intregi ca ne-am iubit, nu am facut sex niciodata! Asta inseamna ca simt ceva pentru tine. Dar de fiecare data cand vreau sa vorbim despre asta, tu ridici un fel de Scut Anti-Sentimental facut din plasma si kriptonita. Nu ma lasi sa ma apropii de tine si apoi imi arunci in fata ca sunt doar un curvar nesimtit. A! Nu neg ca n-as fi. Dar hai sa lasam asta, bine?

Suntem doar eu, tu, un laptop, un pat, aparatul de facut cafea si pachetul de Marlboro Rosu. Incearca sa vezi fericirea in asta, vrei?

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
sad-love
Ce le doresc cel mai mult femeilor pe care le iubesc

Ultima oara ne-am vazut in urma cu un an. De atunci am vorbit in treacat. Nimic serios. Si-a construit o......

Close