Nu te urăsc că ești o curvă, ci că nu ești curva mea

*

Trăim într-o lume a femeilor și nu știm asta. Suntem controlați din toate părțile de reguli, învățături și sentimente care ne inhibă toate instinctele de vânători, de masculi alfa.

Bărbatul adevărat se caracterizează prin punctualitate, fermitate, putere fizică, acuratețe, ingeniozitate, ș.a.m.d.; femeile nu. Mila, vicleșugurile, sentimentele, așa zisa dragoste și stabilitatea emoțională nu au ce căuta în definirea  masculului alfa, protector al tribului, familiei, respectiv al locului pe care-l numim “acasă”.

Indiferent de sex, cu toții avem “acel prieten” bun la toate, acea persoană de încredere care poate fi apelată oricând, la orice oră, pentru orice problemă. Acesta nu va fi niciodată o femeie, pentru că femeile întârzie.

Bărbații nu iubesc, doar se atașează. E un fel de “obișnuință”, după cum ați spune voi. La început ne iubim mamele, că doar lor le pasă. Mai apoi iubim prietenele, că doar ele ne dau chestii, iar în sfârșit, cei norocoși ajung să își iubească nevestele pentru stabilitate și … Și mâncare. Adică tot un fel de mame.

**

Ne-am cunoscut din întâmplare și ne-am plăcut imediat. Ea mi-a părut la fel ca restul fetelor frumoase, dar susținea că e specială. După câteva zile, deja mă iubea. Rectific: după doar câteva zile, îmi zicea că mă iubea, dar eu nu o credeam. O numeam naivă.

A mai trecut ceva timp și a ieșit soarele de după nori. Da, era destul de urâtă vremea înainte să apară ea; asta n-o știai. Dar uite că ea încă mă iubea, sau cel puțin așa-mi spunea. O tot numeam naivă.

Trecuse ceva timp, cam o lună-două și deja venise noaptea. Cred că ațipisem, căci mă trezisem singur. Imediat mi-am revenit, m-am spălat pe față cu puțină apă și s-a întors la mine. Ce bine! O iubeam, așa-i spuneam. Ea mă numea naiv.

Într-un sfârșit, ca să n-o mai lungim, ea a plecat și m-a lăsat cu ochii-n soare, pe bezna asta… Încă iubesc, dar iubesc o curvă. Și o urăsc, că nu e curva mea…

Postat de: pifpaf

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
curve
Fut ce-apuc sau Primele zile de facultate

Stii senzatia aia cand Pamantul se invarte doar pentru tine? Sau cand toti banii din lume sunt ai tai, cand......

Close