O eternitate şi încă un pic

123

Iubirea este nemuritoare mi-au spus mii de prieteni cu care am interacţionat dealungul secolelor. Am 1442 de ani şi sunt nemuritor. În urma unui accident, am devenit o persoană care poate savura toate deliciile vietii. Adevărul e că niciodata nu am fost căsătorit si nici nu voi fi probabil, adica, de ce aş face-o? Însa „iubirile” pe care le-am avut mi-au fost aproape pentru mai mult decât o veşnicie. Iar ca de exemplu, haideţi să vă povestesc despre Diana. Aveam 21 de ani sau cel puţin aşa ştia ea.

Ooo da, o ţin minte perfect. Ţin minte nopţile lungi ţi orgasmice în care ne terminam unul pe altul de vreo 4 sau 5 ori. Însa nu stiu, la un moment dat au apărut sentimentele şi în acel moment toate s-au schimbat. După vreo 2 luni i-am spus cat de mult o iubesc. Mă iubea şi ea.

Într-o noapte pe la ora 3 dimineaţa stateam amandoi în pat extenuati după o partidă bună, pe când la un moment dat mă întreabă:

  • Ai mai cunoscut o persoană aşa ca şi mine?

Nu înţelegeam de ce mă întreabă, chiar atunci, chiar după atât timp. I-am răspuns simplu şi cat mai sincer posibil:

Era evident că nu avea de unde să înţeleagă, probabil că de aceea a şi luat-o ca pe o glumă.

Dupa vreo 20 de minute o strig:

  • Diana?

Era deja adormita buştean. Era în lumea ei.

Am stat să mă gândesc puţin la ceea ce urmează să se întâmple, iar pentru moment m-am simtit bine. Ba chiar hai să fiu sincer cu voi, m-am simţit foarte bine multă vreme.

Mă ridic un pic. Îmi era sete. Ea se întoarce repede, mă prinde de mână, îmi înfinge unghiile in ceafă, ma trage spre ea şi imi sopteste:

  • Fute-ma!

Iar după aceea..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Cred ca ar trebui să stai…

  În timp ce ea era lângă mine în pat, eu şi ea dezbracaţi amândoi după o partidă bună, mă......

Close