Orgasmul sopranei de coloratura

Calatorise cu degetele ei lungi pe gatul meu. Imi atingea suav umerii. N-am inteles niciodata de ce ii place atat de mult parul meu de pe piept. L-a luat fir cu fir si il taia cu unghiile. M-a zgaraiat pe coaste, maraind, apoi luand in primire inceputul meu de burta. Acolo s-a intalnit din nou cu alte fire de par pe care le iubea. S-a oprit un moment si a crescut tensiunea. A sarit direct spre ea, incepand un ritual de slavire.

M-am dezmeticit dupa cantitatea de alcool ce-mi controla venele. Eram pe jos cu ea. Sub noi o patura ce-mi proteja genunchii de parchetul dur. Aveam avantajul ca puteam sa alunec mai usor, aruncandu-ma in ea de parca eram un futangiu kamikaze. Si vroiam sa duc treaba pana la capat. Magistral. Doar faceam dragoste de dragul Artei.

Pompam de parca nu voi mai gusta din Placere niciodata. M-am transformat intr-o trupa de ortaci ce si-au petrecut ultimele sase luni doar in mina.

Pofteam din toate. Gatul i l-am marcat ca fiind teritoriul meu. Sanii i-am transformat in loc al plimbarii pentru limba mea. Sfarcurile erau puncte de desfatare a invaziei mele. Si-am continuat sa joc in ea ca un dependent maniac. Scapat de sub control. Pana m-a lovit. Zgaraiat. Impins pe spate.

S-a rostogolit pe o parte muscand din perna. Picioarele ii tremurau si o vibratie din interior ii facea pulpele si fesele sa tresara. A inceput sa se atinga lasand perna. Rapiditatea degetelor ei au marcat punctul culminant. Acum incepea marele spectacol si m-am simtit de parca asistam la aria Regina Noptii a lui Mozart. Nu era la Conservator, insa sunetele ei egalau orice soprana.

Imi atinsesem scopul. Nu vroiam sa ma mai termin.

Rezemat de calorifer mi-am aprins o tigara si o priveam cum zace in fata mea. A venit langa mine intr-un final si si-a pus capul pe piciorul meu.

De dimineata m-a trezit cu un sarut pe frunte. Mi-a mangaiat obrazul. In camera mirosea a cafea ca-n reclame. Mi-a adus o cana langa pat impreuna cu o tigara. Sandwichurile calde au fost de milioane.

Pe la pranz am plecat amandoi.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *