Pielea ei fină

Singura femeie din viața mea. Singura pe care am iubit-o.

De bărbați v-am povestit până acum, de doi mai exact. Artiști în suflet, la fel ca și mine. Și ea era tot o artistă. Ne-am cunoscut pe o rețea de socializare (din cele vechi de care a uitat toată lumea) și vorbeam chiar mult, devenind în scurt timp cele mai bune prietene, deși încă virtuale.

Am hotărât să facem facultatea în același oraș pentru a putea locui în sfârșit împreună. Odată mutate în același apartament totul a fost de vis!

De la nopțile albe din sesiune, până la nesfârșitele party-uri, de la sutele de ore pierdute cu filme vizionate împreună, până la setea de discuții și filozofii târzii, stinsă de sticla de vin dintre noi. Eram active și pline de viață, prezente peste tot, cele mai descurcărețe, cele mai aranjate, cele mai dorite de bărbați…

Eu eram mai cuminte, ea era cea nebună. Ea venea acasă seara tarziu cu câte un bărbat care se putea considera norocos pentru simplul fapt că pășește pragul camerei ei. Și îi auzeam gemetele de fiecare dată în întunericul nopții, iar în zorii zilei eu eram cea care îi ștergea lacrimile de eșec (din motive pe care nu le înțelegeam mereu) din ochii ei negri, iar o simplă cafea îi readucea întotdeauna pacea pe fruntea tulburată.
Despre cum am ajuns să o iubesc? Nu aș putea să iubesc niciodată o femeie pe care nu o admir. Un strop de admirație, un strop de invidie și multă gingășie. Tot ce făcea, făcea cu o dexteritate înăscută. Era tot ce vrei să vezi într-o femeie: delicatețe, umor, un strop de nebunie și inteligență.

Și știți de ce o iubeam? Pentru că mereu lăsa ușa întredeschisă de parcă vrea să fie privită. Iar eu îi făceam mereu pe plac, pierzându-ma cu privirea în liniile ce ii defineau corpul, felul în care își răsfăța pielea  fină și măslinie în uleiuri și creme parfumate, felul în care – după ce ieșea de la duș – prosopul se prelingea în jos pe corpul și picioarele ei sculptate când sânii delicați nu mai voiau să îl țină pe ea. Și niciodată nu s-a deranjat să se uite spre ușă să vadă dacă cineva o privește.

Momentele în care o auzeam gemând au fost primele momentele în care descoperisem un sentiment de gelozie. Gelozie de care nu eram conștientă până atunci. Adevărul e că eu avusesem deja fantezii în care împărțeam aceleași așternuturi pentru a ne descoperi una pe cealaltă.

Ne mai schimbam una în fața celeilalte, but those are things girls do, asa că am decis să îmi ascund sentimentele și să mă bucur de acele fantezii în intimitatea camerei mele, să-mi dezmierd cu mâinile întregul corp, inchipuindu-mi că sunt mâinile ei.

În seara în care ne-am iubit, am zărit-o în timp ce își făcea același ritual dupa duș, iar ochii ei s-au ridicat brusc să mă privească și în momentul ăla am înțeles tot. Știa că o priveam în tot acest timp. Și îi plăcea. A lăsat în atâtea rânduri ușa întredeschisă, a lăsat în atâtea nopți bărbați care să guste din ea și a gemut de nenumărate ori, doar ca să mă invite și pe mine.

Doar pentru că mă vrea. 
Iar mie mi-a luat atâta timp să înțeleg ca nebunia ei intrase și în mine.

Pentru R.

cracked door

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
sex
Booty Call

Ma plimbam aiurea prin oras cu cei doi prieteni ai mei, Jim si Jack. Se facuse deja seara, iar noi......

Close