Ce poveste ne spune pizda ta?

Te-ai intors cu Visul American vibrand in jurul tau. Esti mai increzatoare, mult mai mandra si ai adaugat un farmec aparte cand imi faci cu ochiul. Un fel de ‘E secretul nostru, nu o sa-l stie nimeni’.

O doza uriasa de sexualitate este transmisa prin ochii tai mici de mâță blanda. Te prind bine si tocurile. Curul tau bombat iese in evidenta cand pasesti. Zorzoanele de pe mana stanga se completeaza cu jeansii negri. As fi scris pe tine ‘Ia-ma din priviri’.

Am fost in cam toate orasele mari din tara asta. Indiferent de ce zic unii curvari atotstiutori, tot la Cluj gasesti cea mai multa pizda buna pe metrul patrat. De la ardelence dornice de afirmare prin escaladarea pulelor cu Merțan, la moldovence alcoolice care isi deschid picioarele dupa un shot de vodka si o Cola, la oltence ce inghit cu pofta dupa ce si-au curatat fiecare picatura de sperma de pe fata. Nu mai zic de pasaricile semi-rusesti din Republica Moldova. Cu un pachet de Dunhill Blue te-ai asigurat o saptamana. Asta e comoara Romaniei: femeile!

“Ce bine ca te-am gasit…’ mi-ai spus intre doua suspine orgasmice.

Tagged: , , ,

1 comment

  1. Sharky October 23, 2013 at 2:57 pm Reply

    Ce bine e să fii fumător…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Ana avea un fel de mere pădurețe date in copt

Lia a ramas la fel. Nici prea slaba, nici prea grasa. Cu aceiasi obraji bucalati in care ai dori sa......

Close