Fut ce-apuc sau Primele zile de facultate

Stii senzatia aia cand Pamantul se invarte doar pentru tine? Sau cand toti banii din lume sunt ai tai, cand toate fetele pe care le privesti in ochi se uda instant si incep sa murmure, cand toata lumea din jurul tau te considera cel mai tare petrecaret, sau atunci cand doar pocnesti din degete si ai ce fute diseara? Astea sunt primele zile de facultate.

Indiferent de profil, an, sau sex, in primele zile de facultate se dezlantuie hormonii tuturor, dupa o vara torida si plina de lipsuri. Iesi in club cu cativa prieteni sa beti si voi o bere-doua (vorba vine), si imediat toate privirile sunt atintite catre tine. Oferi un drink unei fete dragute, sau tipul de langa tine iti ia o bere, motiv sa stati o ora la povesti. Acele 60 de minute se transforma intr-o fuga dupa intrebari destepte, menite sa afle lucruri care mai de care mai ascunse, rusinoase; raspunsuri indirecte, care sa sublinieze ambiguitatea intrebarii.

Suntem cei mai buni la acest domeniu. Indiferent de metoda de abordare pe care o folosim, gen dansul din ce in ce mai apropiat, mai lasciv, sau replica noastra “norocoasa” de agatat, sau bautura oferita in schimbul timpului petrecut impreuna, sau metode care mai de care mai traznite, treaba e ca unsa. In primele zile de facultate, nu prea ai cum sa ratezi. Atunci ai cei mai frumosi pantofiori, cele mai frumoase rochite, sau camasa cea noua si freza cea smechera.

Daca stati in chirie, sunteti cei mai norocosi studenti de pe pamant. If you know what I mean … Daca stati in camin, nu disperati. O sa prindeti mersul treburilor pe parcurs. Si portarii sunt oameni.

Postat de: pifpaf

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Sunt un misogin și mă tratez. Dar nu cu pastile, ci cu un gust dulceag de pizdă.

Las vaga impresie că nu-mi pasă. Îmi zici că sânt superficial. Dacă te întrebi de ce, îți zic acum: pentru......

Close