Fii proasta

M-am hotărât să fug după proaste. Acel gen de fete care se vopsesc brunete pentru că prietena ta e la fel. Genul care își numesc una din pernele cu care dorm, după tine. Acel tip de fete care stau treze până la 4 dimineața așteptând un mesaj de la tine. Vreau să fug după proaste.

Relațiile de “20 de bani” sunt cele începute cu o țigară: “- Ai cumva să-mi dai o țigară? – Am.” Felicitări, din acest moment sunteți împreună. Tag, check-in, like & comment, poze giugu-giugu împreună, lugu-lugu, inimioare – scârbos.

Relațiile de ”4 ani” sunt cele între oameni ori plicitisiți unul de celălalt, ori prea proști să-și dea seama că toți 4 sunt fericiți. Dacă o fată te ține alături de ea timp de 4 ani, ai grijă: ceva e suspect. Fii primul care o ia de nevastă!

Ce se întâmplă când fetele se dau la băieți? Care e, de fapt, motivul pentru care o fată ți-ar propune să dansați împreună, să ieșiți, sau chiar să intrați într-o relație? E curvă.

Ți-ai pierdut virginintatea cu cel mai frumos coleg de clasă, liceu sau facultate, iar el avea prietenă. Prietene, de fapt. Să fim realiști, acum nici nu mai contează cu cine ți-ai pierdut virginitatea. Mă îndoiesc că ai avut una.

Cum ai devenit o curvă? – Explicație

Curvă nu devii, ci te naști; o ai în sânge. Dacă ai fost educată într-un anumit stil, ai fost maltratată, forțată, violată, ș.a.m.d., atunci ai o scuză pentru că ne ceri bani, dar deja e o altă poveste.

Tabu – fetele sug, sau nu sug pula? Sincer, mai contează? Pe lângă palmele pe care ți le cer peste cur, peste față, să le sugi tot nectarul dintre buze în timp ce ele udă tot patul, să le fuți în cur până le doare, mai contează dacă sug pula? De supt, o fac, dar de spus, n-o zic. E o rușine.

Dacă te-am rănit, sper să mă sugi și tu într-o zi. Dacă nu, mai povestim…

Publicat de: pifpaf

Tagged: , , , ,

Comments: 12

 1. MissA October 9, 2013 at 5:42 am Reply

  este cea mai mare prostie pe care am citit-o. esti chiar trist.

  • Pif October 9, 2013 at 8:39 am Reply

   Mă citez: “Dacă te-am rănit, sper să mă sugi și tu într-o zi. Dacă nu, mai povestim…”

   Aștept să te hotărăști

   • George October 9, 2013 at 4:26 pm Reply

    Bravo ! Respect ! :)) Nu putea spune nimeni mai bine . Si el nu vorbeste de toate fetele @rd vorbeste de curve , curvele fiind o clasa specifica de femei.

    • MissA October 12, 2013 at 10:45 am Reply

     si tu george, ii urmezi exemplul…bravo

   • MissA October 12, 2013 at 10:44 am Reply

    draga pif, nu contest ca vorbesti despre o anumita categorie de fete. dar asta nu inseamna ca nu te si inseli. o “proasta” care si-ar numi perna dupa tine chiar e o proasta. pentru ca aparent esti un om de “20 de bani” care judeca persoanele din jurul lui fara sa le cunoasca. sincer ma indoiesc ca ai fost vreodata in vreo relatie, deci chiaaaar nu esti in masura sa comentezi despre altele. nici nu are rost sa imi bat gura de pomana, mereu baietii care se culca cu multe fete sunt tari, fetele care se culca cu multi baieti sunt curve. DA, fetele sug pula si e fiiiiix treaba lor!!! poate o fata care suge pula o suge unui singur tip toata viata.. un tip pe care il iubeste si care nu o trateaza cum ai face-o tu. in concluzie, strugurii sunt acri. daca esti un virgin trist, crede-ma, nu asta e atitudinea pe care trebuie sa o ai ca sa ai parte de sex!

 2. rd October 9, 2013 at 12:12 pm Reply

  E trist daca asta e parerea pe care o ai despre toate fetele. Ca sa folosesc un ardelenism de la mine de-acasa, postul asta inspira un singur lucru : esti un tip laba-trista.

 3. L'Ana October 9, 2013 at 8:16 pm Reply

  Ce înţeleg eu din scrierea ta e că nu eşti foarte deschis la minte. Probabil nu ai avut niciodată parte de o invitaţie din partea unei fete la dans sau la un suc. E trist că scrii şi gândeşti aşa. Cumpără o cremă pentru acnee şi apoi mai ieşi în lume.

  • Pif October 9, 2013 at 9:50 pm Reply

   Intotdeauna trebuie sa fie vina mea? Nu crezi ca puteti fi si voi, odata, de vina? 🙂

 4. Mihaela October 10, 2013 at 10:15 am Reply

  Nu e vb despre vina cui e… Doar ca ai o abodare foarte statica asupra vietii: te nasti intr-un fel si asa o sa mori, iar aca ai ghinionu’ sa te nasti intr-un loc nepotrivit macar ai o scuza sa fii naspa. E teribil de trist ce scrii… oamenii sunt perfectibili si responsabili de vietile lor, si trebuie sansa sa lupte sa fie fericiti si impliniti. Nu e usor, dar satisfactiile sunt imense. Am obosit sa tot citesc si sa vad flegme si aroganta in jurul meu, daca nu poti sa ajuti un om, macar lasa-l naibii in pace si vezi-ti de ale tale, daca iti ocupi timpul cu misto-uri despre altii, asta te posteaza pe o pozitie mai joasa decat ei.

 5. pifo October 10, 2013 at 10:50 pm Reply

  poate m-as uita putin mai frumos la textul tau daca as intelege despre ce pula mea ai scris.

 6. razvy45 October 11, 2013 at 4:30 pm Reply

  din pacate esti penibil si ratat,asta e netul unde toti se refuleaza si imi arata caracterul abject ca pe un trofeu!

 7. Anonimu' October 15, 2013 at 4:56 pm Reply

  Am citit chiar fiecare post care mi-a ieșit în față, la fel și comentariile. Totuși, nu îmi pot imagina ce viață tristă pot avea unii comentatori, să nu le zic altfel :)). Ce scrii, cum am mai spus o dată, e absolut genial 🙂 și mă amuză panica celor care se apără de parcă le apar aici pozele si numele. Oamenii se simt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Omul tau

Mi-ai spus ca relatia voastra dureaza de cateva luni bune. Nu te iubeste, nu are nicio afectiune fata de tine......

Close