Putine ganduri tarzii

Doarme… langa mine. Nici nu ma mir ca dupa toata nebunia din noaptea asta a adormit atat de adanc. L-am extenuat, inca unul pe care l-am extenuat. Totusi nu as fi crezut ca e atat de bun. M-am ridicat sa fumez o tigara si sa mai iau o inghititura de vin. M-am asezat pe canapea si imi mangaiam piciorul de spatele lui. Ii aud respiratia reglata.. oh, cat as vrea sa il si vad cum doarme, dar e mult prea intuneric…

E atat de pur… Parca am petrecut o viata intreaga pe salteaua asta cu el. E in sfarsit un barbat adevarat, asa cum am vrut intotdeauna. Incerc sa privesc prin intuneric mobila, televizorul si toate lucrurile, ca sa imi fac o idee ce ar trebui modificat. Nu avusesem inainte timp sa observ detaliile astea, pentru ca am vrut sa ii fac o surpriza, si am reusit. Ma vad peste doua-trei saptamani aici… impartind toate lucrurile cu el, de la cele mai banale pana la cele mai importante. Imi convine, si recunosc, ma atrage gandul acesta.

Ma sperie ca e persoana care a reusit sa ma linisteasca, sa calmeze animalul din mine. Dupa atatea luni de tulburari emotionale, a aparut si a calmat tot. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, pur si simplu traiesc, simt ca traiesc iar, asa cum am facut-o cand am iubit prima data: cu toata fiint! E tot ce am avut nevoie,  sa prind viata si sa traiesc liber!

Pacat ca nu pot dormi si eu. Am avut intotdeauna o problema cu somnul langa cineva. Nu stiu de ce, dar nu pot sa adorm…

S-a trezit! A pipait tot patul sa inteleaga unde am disparut, apoi mi-a cuprins tot piciorul care il tineam lipit de el.

-Sunt aici…

M-a tras in pat, langa el, si nu mi-a mai dat drumul pana dimineata. Abia acum, lucrurile se aseaza asa cum trebuie.

poza-deschidere

Tagged: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Începuturi

În orice lucru ai de pierdut; cu sexul e diferit. Nu are ce să nu-ți placă, atâta timp cât ești......

Close