Sa te spovedesti e mai greu decat crezi

– Sa ma spovedesc zici? …nu stiu ce e aia spovedanie..

– Daca asa crezi ca o sa fii mai ok, da-i drumu’!

– … (ii este indiferent?)

– …hai zi odata, acum sunt curios.

– Ce dracu’ ai vrea sa iti spun? Nu stiu daca as putea sa iti explic chestii de genul asta. Sa fim seriosi, tu nu comunici cu mine, nu mi-ai lasat cale libera niciodata sa ma pot confesa. Vrei adevarul?

179883_10150103940959587_696839586_6319865_2444455_n

– Da. Zi sa terminam odata!

– Ok. Hai sa vad pana unde poate ajunge gandirea ta. Stii cum e sa nu ai habar ce se intampla cu tine? Sa nu ai explicatii la propriile gesturi? Azi il vreau pe unu’ si maine pe altu’. Ii vreau pe toti. Si pentru fiecare sunt in stare sa dau din mine, pentru fiecare simt ceva. Si apoi realizez ca nu simt nimic, doar pofta. Vreau sa ii am pe toti, si cand ma simt goala ii las si caut altceva. Si acum nu stiu cum sa actionez. Daca as face dupa mintea mea as ajunge sa fiu catalogata gresit. Si nici asta nu imi doresc, dar nici sa imi innabus dorintele de gura altora… al dracului de femeie ce sunt… Ce zici? Ha? Ai mai auzit asa ceva?

– … poi nu mai actiona. Lasa-i pe toti deoparte.

– Nu e atat de usor. Nu pot lasa asa… nu pot fi indiferenta intelegi?

– Esti ciudata…

– … crezi ca sunt o curva?

– Sincer… da.

– De ce crezi asta?

– Dupa faptele tale din ultima perioada… doar asta pot concluziona. Nu o lua in nume de rau, eu te cunosc, dar asta faci sa para. Termina cu prostiile. Fa altceva mai util pentru viata ta.

– Nu intelegi. Eram sigura de asta. Vezi? Despre asta vorbesc: vreau sa pot actiona asa cum simt, fara ca altii sa ma catalogheze drept ,,curva”. Pana si tu ai facut asta deja… si atunci ce zic altii? De ce lumea asta nu poate trece peste unele protocoale ale societatii? Nu sunt singura. Sunt convinsa! Doar ca nimeni nu are curajul de a vorbi deschis despre asta. Vreau sa nu  mai fie nevoie sa port o masca, doar de dragul societatii, de gura lumii si de impresiile gresite care se pot forma. Nu mai vreau atatea formalitati…

– Poate ca tu vezi asta cu prea multa deschidere. Sexu’ nu e totul. Pofta nu aduce prea multe…

– Da’ nu e doar pofta! Intelegi? E mult mai mult. E ceva incontrolabil, e o pasiune care depaseste limitele omului comun. E divin, dar pacatos. E o dorinta care imbina mii de trairi. Si cui sa ii explic si sa inteleaga? Daca pana si tu esti ca toti ceilalti.

– …adica?

– Lasa… e ok. Sa presupunem ca nu am vorbit.

M-am intors spre geam. Am obosit asa. Nu mai puteam continua sa ii mai spun. Credeam ca acum va fi momentul sa ii spun ca el a fost o slabiciune pentru mine, ca a fost altfel… Desi nici eu nu stiu ce voiam sa aud de la el. Il cunosc prea bine si sunt constienta ca nu pot astepta prea multe. Imi venea sa plang de nervi! Nu vreau sa ii par lasa. Nu credeam ca va ajunge chiar el sa creada asta despre mine… ma durea al naibii de tare! Mai bine taceam… A scos si a bagat de mii de ori un cutit in mine… dar macar a fost sincer. Banuiesc ca e bine. Am auzit ca adevarul te doare, si intr-adevar asa e.

– Plec acasa…

– …

Am iesit pe usa si am dat drumul lacrimilor… habar nu are ce vorbeste. Am sa ii arat ca aceasta ,,curva” poate fi mult mai mult!

Tagged: ,

1 comment

  1. […] Sa te spovedesti e mai greu decat crezi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
bitch at bar
Daca femeile ar fi toate la fel, n-am avea pe cine prosti

Nu am chef sa scriu. Pur si simplu nu ma atrage foaia. Desi, cat timp mi-am tuns barba, cred ca......

Close