Se lasă cu sânge

De la party la birou. Știu că am nevoie de tupeu cu omul ăsta așa că mai dau pe gât un shot de tequila și plec din club cu primul taxi la el la birou. E 3 noaptea și el mă așteaptă. Simt cum mi se încordează mușchii vaginali în mod involuntar.

Îmi deschide poarta. Zâmbește. E prima dată când mă vede machiată și pe tocuri. Știam eu de ce vin.

Se întoarce, mă lasă să intru, urc scările spre birou, el in spatele meu. Intru, mă așez pe un scaun, îmi întind picioarele pe masă, îmi aprind o țigară și mă bucur nespus că sunt amorțită de la cocktailuri și shoturi.

Mai știi cum mi-ai făcut oral pe masa asta? Am stat să îmi caut cerceii după.

Cămașa și pantalonii lui sunt aruncați pe un scaun.

– Mă bag la duș, vii și tu?

– Nu, e ok. Dar pot să te privesc. Văd un zâmbet pervers pentru o secundă.

Mă uit la el cu mâinile încrucișate, în timp ce dorința și aburii din baie mă sufocă. Îmi cobor privirea de la maxilarul lui proeminent spre abdomen, spre mădularul lui, înapoi la fața lui să văd dacă mi-a urmărit privirea.

Ce dracu’ fac eu aici? Am o relație… uite cum se duce naibii și aia!

– Îți place să te uiți, zâmbește el țâfnos. Nu spun nimic.

– Hai și tu.

– Hai mă, lasa-mă că nu de asta am venit.

– Aww poor little whore… ce ai, gata, te-ai cumințit de acum? Dacă nu de asta, atunci de ce ai venit?

Chiar așa, de ce ai venit? Voiam să am o seară lungă, să stăm la povești fără nimic altceva. Am crezut că găsesc atâta bunătate în el. Sunt naivă. Cine stă pentru o pipiță pe tocuri la ora asta ca să povestească?

Râsul lui superior mă enervează la culme.

– Sunt pe stop.

– Da, bine. Și ce? Treci aici.

Nu apuc să mă împotrivesc. În următoarea secundă mă trage sub duș. Sunt leoarcă și el mă dezbracă de tot. Se uită în ochii mei, îi arde privirea. Are o erecție de toată splendoarea, știu că vrea să i-o sug. Îi râd în față. M-ar plesni la ce temperament are. Dar știu că nu o să o facă decât acolo unde mi-ar face și mie plăcere.

– Bine dacă așa vrei.

Îmi cuprinde fața cu mâna dreaptă și îmi șterge cu cealaltă rujul roșu de pe buze. Mi-l întinde pe față spre obraz. Știe că doar așa se poate răzbuna, doar așa mă poate umili acum. Doar așa mă face iar curva lui.

Încă îmi ține fața în palma lui, înfingându-și degetele în obrajii mei, mă ține cu capul lipit de faianța aburită și rece, în timp ce o mână coboară între picioarele mele. Nu pot decât să savurez fiecare atingere.

Ai face bine să fii cuminte și să nu te împotrivești dacă nu vrei să se lase cu sânge, îmi șoptește în ureche pe un ton amenințător, însă umorul lui ascuns mă face să-mi pierd mințile.

P.

secs

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Examen oral

Recent am avut parte de o prima oară la a 30-a oară (mai mult sau mai puţin). Adevărul e că......

Close