Te iubesc in stilul meu

Se machia discret, insa avea efect. Folosea putin negru, combinat cu maro si isi aplica putin fard pe obraji. In seara aceea purta si margele la gat, asa imi aduc aminte. Rujul rosu nu lipsea, chiar tipator, sa atraga atentia spre buzele ei frumoase. Purta o rochita decoltata, sutienul cu push-up facandu-si bine treaba. Tanjeam sa ii dau un sarut pe sani. Dansa in fata mea si ma provoca indirect cu priviri de nimfa. Ati simtit vreodata, privind ochii unei persoane, ca nu puteti rezista si trebuie cu orice pret sa ii simtiti corpul? Te piezi, la propriu, intr-o mare de emotii pe care nu stii sa le controlezi.

– Ar fi bine sa terminam acum tot ce am inceput atunci.

– Ce sa terminam? Eu m-am terminat acum 5 minute.

M-a ucis cu privirea pentru cateva momente. S-a aruncat pe pieptul meu si a inceput sa rada. Andrenalina inca ii curgea prin vene dupa partida de sex. Avea corpul cald desi centrala termica era setata la 20 de grade. Norocul meu e ca ma infiebant repede si nu simt niciodata frigul. Dupa doua sarutari pe gat, o muscatura si degetele mele croindu-si drum spre sanii ei, nu ne mai putea opri nimeni.

– Tu chiar ma iubesti?

– Da!

Mai dezbatusem aceasta problema de o multime de ori. La ea, la mine, in cafenea, cu colegii ei, cu colegii mei, in bar, la teatru, de doua ori in statia de autobuz si o data la telefon. Raspunsul meu era de fiecare data sincer si direct: Da!

– Doar pe mine?

– Nu.

Incepea din nou o sesiune de ras. Cred ca radea de sinceritatea mea, sau de situatia ciudata in care se afla. M-a sarutat pe piept infigandu-si unghiile in coastele mele. Imi placea sa stam imbratisati. Simteam o liniste sufleteasca ce se impletea cu fericirea. Am atipit si m-a trezit miscarile ei cand s-a ridicat.

– Vreau ca totul sa inceteze intre noi. Acum ar fi ideal, pana nu e prea tarziu. S-a imbracat cu tricoul. Te iubesc prea mult, iar tu nu stii ce vrei. Spui ca ma iubesti, insa tu iubesti altfel, total diferit. In seara aceasta esti la mine, maine la alta, iar vii la mine, apoi mergi la o a treia.

– Ti-am spus de la inceput sa nu ai incredere in mine si sa nu te indragostesti.

– Da, mi-ai spus. Ai uitat insa ca eu nu fac ce mi se spune?

A intrat baie si a lasat apa sa curga in cadă. Eu m-am acoperit cu plapuma. Voiam sa fumez o tigara dar imi era lene sa ies pana afara. Nu a trecut mult timp si s-a intors invelita intr-un prosop portocaliu. Avea chiloti roz de dantela. A inceput sa rada din nou.

– Ai stiut cum sa te joci cu cuvintele ca sa ma faci sa te vreau. Mi-a apasat obrazul cu unghia de la degetul aratator. La dimineata vreau sa pleci si sa nu mai vii aici. Dar, inainte ca totul sa se termine, vreau ca Micul Hank sa faca ce vrea cu mine. Oriunde vrei, cum vrei, nu conteaza. Iubeste-ma in stilul tau, pana-n capat.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
i leave me
Nehotărâții sunt capabili de pasiuni nebunești

- Te rog! Te rog, m-am răzgândit. Te rog, nu mai posta scrisoarea. - Hotărăște-te! - Nu… Cred că e......

Close