Zeul meu

Mă întâlnisem cu el în urmă cu o săptămână. Bunul meu prieten, Marian. Oh, da, un adevărat prieten. Pe lângă faptul că e un bun ascultător şi pot să îi spun absolut orice, mai e şi un adevărat zeu în pat. Dar cum spuneam, mă întâlnisem întâmplător cu el şi nu m-am putut abţine să nu îl informez că în week-end sunt singură acasă.

Trecuse o săptămână, iar eu mă bucuram, în felul meu, de faptul că sunt singură. Poate sunt o ciudată, dar când sunt singură mă eliberez de orice povară, cea mai mare povară fiindu-mi hainele. Le urăsc! E mult mai bine fără ele. Şi dansez veselă prin casă aşa cum mama m-a facut, fără nicio grijă, mă sint liberă şi nu îmi mai pasă de nimeni şi nimic. E perfect!

Dintr-o dată aud bătăi în uşă. Arunc o pivire prin vizor. Era Marian şi ţinea în mână o sticlă de vin. Îmi pun un halat şi îi deschid.

– M-am gândit să-ţi fac o vizită, îmi zise cu un zâmbet pervers.

– Oh,  welcome my friend! Îl îmbrăţişez şi îl poftesc înăuntru.

Iau două pahare, ne aşezăm pe canapea şi începem să bem din vin şi să povestim câte şi mai câte am făcut fiecare de când nu ne-am mai văzut.

– Mi-a fost dor de tine, my friend, zise el privindu-mă direct în ochi.

– Şi mie de tine, my friend!

Nici bine nu am terminat de zis că a început să mă sărute şi să îmi desfacă halatul. Mă urcasem în braţe lui, iar el continua să mă sărute pe gât şi pe sâni şi să mă mângâie foarte tandru pe spate. Ah, şi cum mă mai mângâie. N-am să încetez niciodată să îi ador mâinile. Atingerile lor atât de excitante şi cu actul în sine îmi provoacă orgasme de neimaginat. Zeul meu îşi începuse treaba. Gemeam, ţipam, îl zgărâiam. Nici nu mai era nevoie să îl ghidez pentru că ştia unde trebuie să ajungă, iar orgasmul nu întârzia să apară. Atunci am ţipat cât m-au ţinut plămânii “TE ADOR!”.

kiss in bed

– Eşti perfect, jur! Cât de dor îmi era de asta.

– Sshh… Închide ochi şi ascultă liniştea.

Nu mă puteam gândi la altceva decât la cât de mult îl ador. E prietenul perfect. Visul oricărei femei. Dar mai presus de toate, zeul meu!

articol scris de Tina

Tagged: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
adevarul in dragoste
Sa te spovedesti e mai greu decat crezi

- Sa ma spovedesc zici? ...nu stiu ce e aia spovedanie.. - Daca asa crezi ca o sa fii mai......

Close